Наставникът на Левски Славиша Стоянович обяви след поражението на неговия тим с 0:1

...
Наставникът на Левски Славиша Стоянович обяви след поражението на неговия тим с 0:1
Коментари Харесай

Славиша Стоянович се показа като джентълмен: Честито на Черно море. И двете им победи срещу нас са заслужени!

Наставникът на Левски Славиша Стоянович обяви след провалянето на неговия отбор с 0:1 при гостуването на Черно море, че сините би трябвало да стартират да играят атрактивно и с готовност освен в семействата, само че и при своите визити.

Специалистът не бе удовлетворен, че с представянето си играчите разочароваха над 3500 свои ентусиасти на " Тича " и стотици хиляди пред екраните, написа Sportal.bg.

“Честито на Черно море! Заслужени три точки. И двете им победи са заслужени. Бяха дисциплинирани и виновни. Не може без борба и предпочитание да се играе футбол. Малко е да се играе атрактивен футбол единствено на “Герена ”. Жал ми е за хората, които пристигнаха да ни поддържат. Страдат, че не играем 90 минути. 

Имаме проблем. Дадохме на съперника рамо и класен тим като техния се възползва. Говоря с треньора на вратарите, търсим решение. Направихме неточност, която не се прави и от 15-годишните. Дадохме топката и ни вкараха гол.

Без сърце не можеш да печелиш. 

Не сме изгубили борбата за купата. Има доста мачове до декември. След това има доста директни мачове с Лудогорец, ЦСКА, Берое и други тимове, с които могат да се губят точки ”, разяснява Стоянович.
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР